Személyes adatok védelme

Cégünk folyamatosan dolgozik azon, hogy szolgáltatásaink használata során biztosítsa az Ön magánéletének és adatainak védelmét. Ezért pontos irányelveink vannak, amelyek meghatározzák a személyes adatok feldolgozásának és védelmének feltételeit. Kövesse az Adatvédelmi irányelvek változásait honlapunkon.

Ezek az Adatvédelmi irányelvek csak cégünk ügyfeleire és az online szolgáltatásaink felhasználóira vonatkoznak.

Ki a felel az Ön személyes adataidért?

Név: Tomáš Pohori  IČO: 40 058 328  Miesto podnikania: Kamenný Most 499, 94358 Kamenný Most

Milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk?

Olyan személyes adatokat gyűjtünk, melyeket Ön – pl. a kapcsolat űrlap kitöltésekor – ad meg számunkra. Az Ön által megadott személyes adatok, tartalmazhatják például az Ön utónevét, családnevét, telefonszámát, email-címét.

Hogyan használjuk fel személyes adatait?

Adataira az alábbiak céljából van szükségünk:

  • az Ön – kapcsolatfelvételi űrlap által benyújtott – kérdéseire, megjegyzéseire vagy panaszaira való válaszadás céljából
  • a szolgáltatásainkkal való visszaélések vagy azok nem megfelelő használatának elkerülése céljából;

Személyes adatait csak a megadott célok teljesítéséhez szükséges ideig, vagy a jogszabályok által elrendelt ideig őrizzük meg. Ezt követően személyes adatai törlésre kerülnek.

Milyen jogokkal rendelkezik Ön?

Önnek jogában áll bármikor tájékoztatást kérni arról, hogy mely személyes adatait tároljuk. Amennyiben adatai helytelenek, hiányosak vagy irrelevánsak, kérheti, hogy javítsuk vagy töröljük ezeket az információkat. Adatait nem áll módunkban eltávolítani abban az esetben, ha azt az adattárolásról szóló törvényi előírások – például a számviteli jogszabályok vagy egyéb törvényes indokok – nem teszik lehetővé.

Ki férhet hozzá személyes adataihoz?

Adatait harmadik fél számára soha nem adjuk át, nem értékesítjük, s nem cseréljük el marketing célokra.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozat módosításai

Tomáš Pohori cég által nyújtott szolgáltatások állandóan bővülnek, e szolgáltatások formája és jellege időről időre, előzetes értesítés nélkül változhat. Ezért fenntartjuk a jelen Adatvédelmi nyilatkozat időnkénti módosításának vagy kibővítésének jogát. Az esetlegesen bekövetkező alapvető változásokat közzétesszük honlapunkon.

Az Adatvédelmi nyilatkozatot tartalmazó oldalunkon értesítést teszünk közzé, amely figyelmezteti Önt a jelen Adatvédelmi nyilatkozat főbb módosításaira, az utolsó frissítés időpontja a nyilatkozat felső részén lesz látható. Javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt, hogy elolvashassa a legfrissebb változatot.

Az új Adatvédelmi nyilatkozat a közzétételét követően azonnal hatályba lép.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat közzétételének és hatályba lépésének időpontja 2018. május 20.

Itt kérhet információt arról, hogy milyen személyes adatokat tárolunk Önről.

Adja meg az e-mail címet, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlapon való komunikációnál használt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az űrlapon megadott e-mail címét tároljuk. A személyes adatok megőrzésével kapcsolatos részletes tájékoztatást a SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME oldalon olvashatja el.

Másolja a karaktereket a mezőbe!

Itt kérheti, hogy távolítsuk el az Ön személyes adatait.

Adja meg az e-mail címet, amelyet a kapcsolatfelvételi űrlapon való komunikációnál használt.

Tájékoztatjuk Önt, hogy az űrlapon megadott e-mail címét tároljuk. A személyes adatok megőrzésével kapcsolatos részletes tájékoztatást a SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME oldalon olvashatja el.

Másolja a karaktereket a mezőbe!